Werkwijze van ons dierencardiologiecentrum in Gronau

Contact

Wij doen alles voor een kloppend hart

De afspraak is gemaakt. En dan? Bij Dierencardiologiecentrum Gronau bij Enschede vindt er eerst een intake plaats. Tijdens deze intake bespreken we de klachten en symptomen. In de meeste gevallen stellen we tijdens het consult de diagnose. Zodra duidelijk is waar uw hond of kat aan lijdt wordt er een behandelplan opgesteld. Op deze pagina leest u meer over onze werkwijze en team.

Het team dat uw huisdier helpt

Dierenarts: Drs. Rob van de Louw
Studeerde diergeneeskunde in Antwerpen en Utrecht. Afgestudeerd in 1994.

 

Rob deed in meerdere klinieken ervaring op, waaronder dierenkliniek Thorbeckelaan in Den Haag. In 1997 openden Rob samen met zijn vrouw Maren zijn ‘Kleintierpraxis van de Louw’ in Gronau.

 

Sinds 2008 houdt Rob zich intensief bezig met de cardiologie. Om een goede en ervaren dierenarts te worden heeft hij van 2008 tot 2013 iedere woensdag gehospiteerd bij de president van het Collegium Cardiologicum (cardioloog Dr. Jan-Gerd Kresken van de Tierklinik Kaiserberg in Duisburg).

Sinds juni 2014 is Rob lid van het Collegium Cardiologicum (CC). Hierdoor worden zijn hartonderzoeken internationaal erkend en is hij bevoegd om officiële hartscreeningen uit te voeren.

Interesse: Rob zijn interesse gaat uit naar officiële hartscreening van honden en katten en het diagnosticeren van aangeboren hartafwijkingen van kittens en pups.

 

Hij is lid van:

  • Collegium Cardiologicum ( CC)
  • European Society of Veterinary Cardiology ( ESVC)
  • Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft Fachgruppe Kardiologie

Dierenartsassistentes:

 

Bianca Decker
Bianca is sinds 2009 werkzaam in onze kliniek.

 

Annemarie Bauer
Sinds 2014 werkzaam in onze kliniek.

 

Jana Heufekes
Sinds 2014 werkzaam in onze kliniek.

Neem contact op

Een afspraak bij het cardiologiecentrum

Onze artsen behandelen uitsluitend op afspraak. Zo hebben we ruim voldoende tijd voor onderzoeken en behandelingen en hoeft u nooit lang te wachten. Maak een afspraak om de behandeling van de hartklachten van uw dier zo snel mogelijk te starten.

Zorgverzekering voor uw huisdier

Als uw huisdier ziek wordt kunnen de behandelkosten hoog oplopen. Het is daarom aan te raden om uw huisdier goed te verzekeren. Ook als uw hond of kat al op leeftijd is, is dit zinvol. Kies voor een verzekering op maat. Laat u informeren door uw dierenarts.

 

Als u uw hond of kat verzekert als hij al klachten heeft zal de premie hoger zijn dan wanneer u een verzekering afsluit voor een gezond dier. Heeft uw viervoeter al klachten? Informeer bij de verzekeraar naar premiekosten en additionele voorwaarden.

Maak een afspraak bij het dierencardiologiecentrum in Gronau bij Enschede, bel 053 - 461 80 81

Gronausestraat 1223 A,

7534 AH Gronau

 053 - 461 80 81

praxisvandelouw@gmx.de

Neem contact op